Saturday, March 14, 2009

misi hampir berjaya!!!

akak on air lagi..

ingat x cite pasal bohsia yang akak tunggu tu.. yes u ols, hari2 akak tunggu ni..tp x muncul2 di saat yang akak nantikan..kalo muncul pon waktu akak tengah solat..tetap** so akak dengarla dorang menjerit2 aww..aww..rasa nk rodok jer pepet dorang ngan tukul miss melynda..

u ols nak taw..bohsia tu da berkembang jd 3 org..yes diulangi 3 org.. perkembangan yang memeranjatkan akak..yang penting 3 org naek 1 moto.. patut la boleh ke hulu ke hilir dengan syoknya.. korg bayangkan kalo kongsi duit minyak sorg rm1, xkew bole le tour de kangar.. tu la bohsia murahan.. kata2 akak..awas kalian!!!

sebelum tu sila penuhkan ruangan komen kt bawah bukan chatterbox, akak x boleh bukak, kalau x akak merajuk, merasa korg merindui akak..gitula berangan kaedahnya..

then semalam akak balik dr kuala perlis, nak balik kg wai..mestila akak naik camry biru akak, porsche silver akak, adik akak pinjam, then akak sampaila ke simpang 3 kt pin2 gerbang kg wai, jalan agak sesak..ala2 mrr2 gitu..kau mampu?? akak pon nak amik kanan masuk kg wai, tetiba bohsia nek motor tu nk keluar, so terserempakla kt simpang, akak pon apa lagi, memblok moto buruk dorg.. dramatik x deknon??

nak taw apa berlaku??? iklan jap..


bersua kembali..

masa tu ada 2 jer bohsia, then akak blok moto dorg ala2 pelumba F1 ni..so dorg pon x leh gerak moto dorg..hebat x akak?? pas2 akak bukak tingkap kete akak, nasib baikla tingkap kete akak boleh bukak, kadang2 haram jadah taw xleh bukak, kalo x malu akak, akak pon apa lagi, bagaikan dirasuk lagenda mahsuri, tetap** akak tumbuk lengan salah sorg bohsia 2..dorg menjerit..

akak apa lagi.. terus pecut camry akak, sambil nyanyi lagu gemilang dlm kete..larik** tepuk2 u ols..akak berjaya akhirnya dlm misi mengajar dorg..

lepas tu akak balik dengan bangganya dan hati yang tenang..akak pose2 manja atas katil sambil terfikir kot2 salah org sbb akak x cam pon muka bohsia2 tu sebenarnya.. cabut dulu na!!!!!

2 comments:

syerry said...

bilals ko nak update blog ko ni
buhsan ak tgk bnd yg sama
ko sdri tau blog ko lg pom pom pom dr anak ititk 2,gtu

shAayyUm said...

uish kau nih...kalau btul2 salah org mcm mane? Kirenya blum kasi pengajaran kat org sebenar tuh!